Info. om tilmelding.

Læs her, hvordan du bliver medlem og tilmelder i Rønne Badminton Klub!

Generelt

Bemærk at ALT tilmelding – både eksisterende og nye medlemmer – til den nye sæson skal ske online her på hjemmesiden. Medlemsregistering og betaling ske via et nyt Online Foreningssystem Conventus.

Nedenfor kan du læse lidt generelt om den nye tilmeldingsprocedure .

Når du tilmelder dig en aktivitet første gang, skal du udfylde dine kontaktoplysninger i formularen under Nyt medlem. Herefter får du en mail med brugernavn og adgangskode, som du skal gemme eller ændre til en kode, som du kan huske og som du skal bruge ved tilmelding til et andet træningshold/aktivitet.

Husk at det er vigtigt at vedligeholde dine oplysninger, hvis du skifter adresse, telefonnr. eller e-mail-adresse.
Du redigerer din profil ved at klikke på “Medlemslogin” og udfylde felterne i medlemslogin.

Tilmelding og betaling! Gå ind på klubbens hjemmeside www.rønnebadmintonklub.dk

Klik på “Tilmelding/kontingent” og derefter på ” Tilmelding” og vælg hold!

Obs. Obs. Obs. Når du kommer til siden med indtastning af personlige data, hvor der kan vælges mellem: “Nyt medlem” eller “Allerede medlem” skal du vælge “Allerede medlem”, der skal altså ikke indtastes personlige data igen. Hvis du har glemt din adgangskode, så klik på ” Glemt adgangskode” umiddelbart herefter vil du modtage en ny på den mailadresse som du er tilmeldt i systemet. Når du har betalt med dit dankort, vil du modtage en mail med informationer om din tilmelding!

HVIS DU IKKE HAR ET DANKORT – Henvend dig evt. til et familiemedlem, som har Dankort og bed dem indtaste deres dankortoplysninger sammen med dig, hvorefter du giver dem pengene. Du kan også henvende dig til et bestyrelsesmedlem og få hjælp til at tilmelde dig.

Refusion

Hvis du mener at have ret til refusion på indbetalt kontingent, så send en mail med dit kontonummer til den kassereren og skriv navn samt oplysninger om, hvorfor du mener at have krav på refusion.

Henvendelser vil først blive behandlet efter, at fuld kontingentindbetaling har fundet sted, og vil blive besvaret enten ved overførsel til kontonummeret eller ved afslag via mail.

Eksempelvis hvis du starter på et træningshold midt i sæsonen, har du mulighed for at få refusion for kontingentet. Tal med et bestyrelsesmedlem og send en mail.

Er du i tvivl så spørg.

Venligst Bestyrelsen