Motionist

Velkommen til Badminton i RBK 2018/19                   

 Sæsonen starter mand. 3. september 2018 Vi spiller i Rønne Idrætshal og i den tilhørende Trænings hal.

Banereservation: Kontakt Bent Lund-Jensen, tlf. 56 95 88 40 (efter kl. 17.00),
eller på mail,
bent-bente@mail.tele.dk  og hør nærmere om, hvordan mulighederne er for dig!  Tilmelding for medlemmer 17/8 – 26/8.  Nye medlemmer efter 27/8

Der er følgende muligheder for banetimer for motionister:

Mandag: Træningshallen. kl. 17-20      /  12 baner

Onsdag: Træningshallen. kl. 18-20      /  8 baner

Onsdag: Idrætshallen.       kl. 17-18        /  6 baner             

Obs-Obs-Obs. På generalforsamlingen i 14. maj 2018 blev det vedtaget at fastsætte kontingentet til kr. 600,- gældende for alle seniorer.
Der vil ikke blive oprettet hold for fællestræning i den kommende sæson, så alle seniorer opfordres til at booke banetimer. Onsdag fra 19:30 til 21:00 i den store hal, vil der være mulighed for at spille frit for alle der er tilmeldt
Motionist senior double/ single 2018/2019.

Tilmelding og betaling! Gå ind på klubbens hjemmeside www.rønnebadmintonklub.dk

Klik på “Tilmelding/kontingent” og derefter på ”Tilmelding” og vælg hold!

Du kan ikke bruge ” Medlemslog-in for tilmelding” denne funktion er udelukkende til brug for ændring af personlige oplysninger!!!

Obs. Obs. Obs. Når du kommer til siden med indtastning af personlige data, hvor der kan vælges mellem: “Nyt medlem” eller “Allerede medlem” skal du vælge “Allerede medlem”, der skal altså ikke indtastes personlige data igen. Hvis du har glemt din adgangskode, så klik på ” Glemt adgangskode” umiddelbart herefter vil du modtage en ny på den mailadresse som du er tilmeldt i systemet. Når du har betalt med dit dankort, vil du modtage en mail med informationer om din tilmelding!

Med venlig hilsen Bestyrelsen